Diensten

WORKSHOPS

Ik geef workshops op maat. Ik vertel geen standaard verhaal waarbij de deelnemers achterover leunen.
Ik vertel op een toegankelijke en herkenbare manier over de huidige stand van zaken en hoe ik denk dat het bedrijf kan innoveren. Dit leidt tot discussies die in kleine groepjes plaatsvinden.

Deelnemers hebben vaak zelf genoeg goede ideeën om hun organisatie te verbeteren.

Tijdens de workshop maken we podcasts. Ik interview de deelnemers. Zodat zij met een open en frissere blik naar hun functie en het bedrijf kijken.

STRATEGISCH ADVIES

Van A tot Z adviseer ik (semi) overheden en vervoersbedrijven die durven te innoveren op gebiedsontwikkeling en duurzame bereikbaarheid.

Dit doe ik samen met de beste wetenschappers, stedenbouwkundige en andere experts. Wij ontwerpen een realistische en wenselijke toekomst op basis van nieuwe modellen.

LEZINGEN/DAGVOORZITTER

Mijn lezingen zijn vooruitstrevend. In zowel binnen- als buitenland inspireer ik mijn publiek  tot ‘nieuwe dingen’ doen.

Als dagvoorzitter help ik met het opzetten van een programma en het afstemmen van de sprekers. Op interactieve wijze kom ik tot de essentie van de gelegenheid.

Door mijn ervaring als interviewer bij BNR in te zetten maak ik steeds vaker als dagvoorzitter  live podcast/radio uitzendingen.

werkwijze

situatie ter plekke bekijken

bestaand onderzoek doorspitten

Bevindingen en oplossing uitwerken

Bevinding en oplossing visueel presenteren