Projecten

Dagvoorzitter/lezing

Dagvoorzitter o.a. bij Fleet Mobility beurs, Dag van de Rail en Dag van de Stad. Onlangs afgerond: NRC live serie 5 avonden over toekomst van Mobiliteit, World Metro congres in Bilbao en Innovation day te Brussel

Podcast cafe/serie maken

Podcast cafe/serie maken

Als vernieuwende manier van onderzoek ga ik serie podcast interviews maken over de kansen van MAAS (Mobility as a Service) en met winnaars van de Gouden Piramide, de innovatie prijs voor innovatief opdrachtgeverschap.

Verder maak ik geregeld live podcast cafe/radio zoals in Almere om op vernieuwende wijze stadsgesprekken te voeren.

Energy Transition NY

Om bedrijven aan de Oostkust van Amerika te stimuleren om elektrisch te gaan rijden heb ik met Tim Kreukniet mede-geïnvesteerd en geholpen om internationaal het business-programma East Coast Electric op te zetten.

logo Energy Transition NY

Mede oprichter Tuk Tuk Company en Factory

Tijdens een vakantie in Thailand ontstond het idee om de Thaise Tuk Tuk naar Nederland te halen. In tweeënhalf jaar tijd waren wij de eerste in Europa die met goedgekeurde, vergunning-houdende wagens een totaal nieuwe dienst in Nederland exploiteerden. De stap die daarop volgde was een fabriek in Bangkok die tot op heden elektrische Tuk Tuks verkoopt.

Oprichter DOET

Van 0 naar 80 en inmiddels 150 bedrijven verenigt in branchevereniging voor elektrisch vervoer DOET. In 2009 was ik in Rotterdam op een bijeenkomst voor ondernemers op het gebied van elektrisch vervoer. Het belangrijkste advies was dat wij ons moesten gaan verenigen om zo tegenwicht te bieden aan Rai en Bovag met hun gevestigde industriële belangen.